Hírek

Találkozunk 2022-ben!

A globális vírushelyzet okán továbbra is kiszámíthatatlan terepen mozog a fesztiválipar. Mi, szervezők, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért hosszas egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy az idei nyarat még elengedve, 2022-ben fog újult erővel visszatérni a Balaton Sound.

2021 április 01
Találkozunk 2022-ben!

Amennyiben már korábban igényelted a befizetett szállásdíjról szóló értékvoucheredet, az  automatikusan érvényes lesz 2022. augusztus 31-ig.

Így más dolgod már nincs is, minthogy felidézd az elmúlt évek fesztiválélményeit, és eldöntsd, jövőre melyik fesztiválon szeretnéd majd felhasználni az egyenlegedet (Balaton Sound, VOLT Fesztivál, Strand Fesztivál, B My Lake).

Abban az esetben ha 2020-as Balaton Sound bérlettel is rendelkezel, az ugyanúgy felhasználható lesz a következő Sound-on, illetve egyéb lehetőségek is rendelkezésedre állnak felhasználását illetően, melyekről itt tájékozódhatsz: www.balatonsound.com

Az értékvoucher letöltésére, valamint az egyenleged nyomon követésére továbbra is lehetőséged van a www.balatonsoundszallas.hu weboldalon, melyet felhasználói fiókodban az Értékvoucher fülre kattintva érhetsz el.
 
Az értékvoucher felhasználásáról és az egyes fesztivál szállások értékesítésének kezdetéről a weboldalakon és hírlevélben is informálni fogunk.
 
Bármilyen felmerülő kérdés esetén keress minket bátran az info@balatonsoundszallas.hu e-mailcímen!

Üdvözlettel,
BalatonSoundSzállás.hu csapata

További hírek

Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

Szeretnénk Neked megköszönni a BalatonSound és a Balatonsoundszallas.hu csapata nevében azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptunk.

2020 május 04
VIP Early Bird csomagok a BalatonSOUNDszállás.hu kínálatában

VIP Early Bird csomagok a BalatonSOUNDszállás.hu kínálatában

Te is tűkön ülve vártad ezt a hetet, igaz? Ha eddig sikerült megállnod, hogy beszerezd Balaton SOUND 2020-as bérletedet, akkor most jött el az ideje! Maxold ki az év legszebb hetét és vegyél részt VIP vendégként a fesztiválon!

2019 december 16

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése