Hírek

Early Bird Csomagokkal Indul a Balaton SOUND!

Ne engedd, hogy a hideg, téli napok szürkesége rád telepedjen! Melegítsd fel magad pár szép emlékkel kedvenc balatoni fesztiválodról! Segítünk az álmodozást valóságra váltani, ugyanis 2019. december 11-én 12 órakor indul a Balaton SOUND 2020 Early Bird értékesítése! Ne feledd, mindössze 72 órán át lesz lehetőséged a lehető legalacsonyabb áron beszerezni mindent, ami egy tökéletes fesztiválélményhez szükséges!

2019 december 11
Early Bird Csomagokkal Indul a Balaton SOUND!

Üss három legyet egy csapásra! A www.balatonsoundszallas.hu oldalán All Inclusive csomagok is várnak, melyek mindegyike tartalmaz fesztiválbérletet, szállást, valamint transzferszolgáltatást.

A BalatonSoundSzállás.hu repertoárjában olyan szálláshelyek közül választhatsz, mint a BalatonSOUND Üdülő, mely a fesztiválnak otthont adó Zamárdiban található, s mindössze pár percnyi sétára helyezkedik el a bejárattól.

Balatonföldvár kitűnő helyszín arra, hogy két buli között feltöltődj. A parttól 80 m-re elhelyezkedő Hotel Kiss Family igazi Balaton hangulattal vár!

Aki a pihenéssel töltött időt a fesztiváltól távolabb képzeli el, annak tökéletes választás a siófoki CE Plaza Hotel, ahol légkondicionált szobák mellett, wellness szolgáltatások is várják.

A távolság miatt nem kell aggódnod, hiszen a BS busz naponta többször fordul meg a szálláshelyek és a fesztivál kapuja között, így akár egy siófoki szállásról is 15 perc alatt elrepít Zamárdiba.

A kiválasztott szállás árát nagyon egyszerűen, bankkártyás fizetés útján tudod kiegyenlíteni. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk figyelmedet, hogy a foglalás előtt ellenőrizd, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően van-e beállítva, nehogy emiatt késd le a kiválasztott szálláshelyet.

Ne feledd, a kedvezményes All Inclusive csomagok közül december 14. szombat 12 óráig választhatsz!

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@balatonsoundszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket az hello@balatonsound.hu címen tehetitek fel.

BalatonSoundSzállás.hu csapata

További hírek

Találkozunk 2022-ben!

Találkozunk 2022-ben!

A globális vírushelyzet okán továbbra is kiszámíthatatlan terepen mozog a fesztiválipar. Mi, szervezők, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért hosszas egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy az idei nyarat még elengedve, 2022-ben fog újult erővel visszatérni a Balaton Sound.

2021 április 01
Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

Szeretnénk Neked megköszönni a BalatonSound és a Balatonsoundszallas.hu csapata nevében azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptunk.

2020 május 04

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése