Hírek

Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

Szeretnénk Neked megköszönni a BalatonSound és a Balatonsoundszallas.hu csapata nevében azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptunk.

2020 május 04
Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre.

Nagyon szomorúak vagyunk, hiszen 2007 óta minden évben ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással dolgozunk azon, hogy az év legütősebb bulijait hozzuk el nektek Zamárdiba. De bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a Ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja.

Szeretnénk a türelmedet kérni, amíg megvizsgáljuk és kidolgozzuk a szállásfoglalókat illetve jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben és a weboldalunkon fogsz tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

Történetünk során ez az első olyan nyár, amikor nem fesztiválozhatunk együtt a Balaton partján. Mi már alig várjuk, hogy jövőre találkozzunk, és újra együtt bulizzunk a naplementében! Köszönjük, hogy velünk vagy, mi is veled vagyunk távolról, de találkozunk 2021-ben! Addig is vigyázz magadra és egymásra!

Balatonsoundszallas.hu csapata

További hírek

Találkozunk 2022-ben!

Találkozunk 2022-ben!

A globális vírushelyzet okán továbbra is kiszámíthatatlan terepen mozog a fesztiválipar. Mi, szervezők, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért hosszas egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy az idei nyarat még elengedve, 2022-ben fog újult erővel visszatérni a Balaton Sound.

2021 április 01
VIP Early Bird csomagok a BalatonSOUNDszállás.hu kínálatában

VIP Early Bird csomagok a BalatonSOUNDszállás.hu kínálatában

Te is tűkön ülve vártad ezt a hetet, igaz? Ha eddig sikerült megállnod, hogy beszerezd Balaton SOUND 2020-as bérletedet, akkor most jött el az ideje! Maxold ki az év legszebb hetét és vegyél részt VIP vendégként a fesztiválon!

2019 december 16

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése