Hírek

Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

Szeretnénk Neked megköszönni a BalatonSound és a Balatonsoundszallas.hu csapata nevében azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptunk.

2020 május 04
Az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Balaton Sound nem kerülhet megrendezésre.

Nagyon szomorúak vagyunk, hiszen 2007 óta minden évben ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással dolgozunk azon, hogy az év legütősebb bulijait hozzuk el nektek Zamárdiba. De bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a Ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja.

Szeretnénk a türelmedet kérni, amíg megvizsgáljuk és kidolgozzuk a szállásfoglalókat illetve jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben és a weboldalunkon fogsz tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

Történetünk során ez az első olyan nyár, amikor nem fesztiválozhatunk együtt a Balaton partján. Mi már alig várjuk, hogy jövőre találkozzunk, és újra együtt bulizzunk a naplementében! Köszönjük, hogy velünk vagy, mi is veled vagyunk távolról, de találkozunk 2021-ben! Addig is vigyázz magadra és egymásra!

Balatonsoundszallas.hu csapata

További hírek

VIP Early Bird csomagok a BalatonSOUNDszállás.hu kínálatában

VIP Early Bird csomagok a BalatonSOUNDszállás.hu kínálatában

Te is tűkön ülve vártad ezt a hetet, igaz? Ha eddig sikerült megállnod, hogy beszerezd Balaton SOUND 2020-as bérletedet, akkor most jött el az ideje! Maxold ki az év legszebb hetét és vegyél részt VIP vendégként a fesztiválon!

2019 december 16
Early Bird Csomagokkal Indul a Balaton SOUND!

Early Bird Csomagokkal Indul a Balaton SOUND!

Ne engedd, hogy a hideg, téli napok szürkesége rád telepedjen! Melegítsd fel magad pár szép emlékkel kedvenc balatoni fesztiválodról! Segítünk az álmodozást valóságra váltani, ugyanis 2019. december 11-én 12 órakor indul a Balaton SOUND 2020 Early Bird értékesítése! Ne feledd, mindössze 72 órán át lesz lehetőséged a lehető legalacsonyabb áron beszerezni mindent, ami egy tökéletes fesztiválélményhez szükséges!

2019 december 11

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése