Balatonsoundszállás

Hírek

Szálláshelyek Balatonföldváron!

Közeleg a nap, amikor átléphettek a mennyország kapuján és 5 napon keresztül bulizhattok kedvenc előadóitokkal, a Balaton partján. Ha szállást kerestek, a legjobb helyen jártok a www.balatonsoundszallas.hu oldalán! Sajnos, a Zamárdi szálláshelyeink már elfogytak, azonban, az eddig megszokott Zamárdi - Siófok buszjárat kibővült Balatonföldvárral, így szeretettel ajánljuk Nektek kedvező árú földvári csomagjainkat, akár 3 éjszakára is.

2017 április 04
Szálláshelyek Balatonföldváron!

Közeleg a nap, amikor átléphettek a mennyország kapuján és 5 napon keresztül bulizhattok kedvenc előadóitokkal, a Balaton partján. Ha szállást kerestek, a legjobb helyen jártok a www.balatonsoundszallas.hu oldalán! Sajnos, a Zamárdi szálláshelyeink már elfogytak, azonban, az eddig megszokott Zamárdi - Siófok buszjárat kibővült Balatonföldvárral, így szeretettel ajánljuk Nektek kedvező árú földvári csomagjainkat, akár 3 éjszakára is. Látogassatok el oldalunkra, hogy pontos információt szerezzetek az újonnan felkerült helyekről. Nem keltettük fel eléggé érdeklődésedet? Akkor itt van egy példa, hogy miért érdemes foglalni:

 
- Hotel Kiss Family Balatonföldváron

A kétágyas szobák TV-vel, fürdővel, erkéllyel rendelkeznek a Balaton parttól 80m-re. Wi-Fi is van, természetesen, hogy a legjobb pillanatokat feltölthessétek Instagramra vagy Facebookra, és wellness részleg is igénybe vehető az előzőnapi buli kipihenésére. A csomag 10.900 Ft/fő/éjtől foglalható.

-Kőröshegyi Ifjúsági Tábor

 8 és 6 ágyas szobákat foglalhattok, a szálláson parkoló, TV, Wi-Fi, hűtő is található. Ha vagányak vagytok és szeretitek a táborfeelinget, a fesztiválbarátságokat, biztosan tetszeni fog a hely! A folyosókon közös zuhanyzók vannak nemek szerint szeparálva, a szobák újonnan bútorozottak. A csomag 4.700 Ft/fő/éjtől foglalható.

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@balatonsoundszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket az hello@balatonsound.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,

Balatonsoundszallas.hu csapata

További hírek

Early Bird csomagokkal indul a szállásfoglalás is!

Early Bird csomagokkal indul a szállásfoglalás is!

November 8-án 12.00 órakor az EARLY BIRD bérletekkel egy időben elindul a szállásfoglalás is. Az indulást követő 72 órában teljes fesztivál csomagot, azaz szállást, busztranszfert és fesztiváljegyet is vásárolhatsz az oldalunkon! Foglalj időben, így akár több 10 ezer forinttal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a teljes élményhez!

2016 november 08

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése