Balatonsoundszállás

Hírek

Early Bird csomagokkal indul a szállásfoglalás is!

November 8-án 12.00 órakor az EARLY BIRD bérletekkel egy időben elindul a szállásfoglalás is. Az indulást követő 72 órában teljes fesztivál csomagot, azaz szállást, busztranszfert és fesztiváljegyet is vásárolhatsz az oldalunkon! Foglalj időben, így akár több 10 ezer forinttal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a teljes élményhez!

2016 november 08
Early Bird csomagokkal indul a szállásfoglalás is!

November  8-án 12.00 órakor az EARLY BIRD bérletekkel egy időben elindul a szállásfoglalás is. Az indulást követő 72 órában teljes fesztivál csomagot, azaz szállást, busztranszfert és fesztiváljegyet is vásárolhatsz az oldalunkon! Foglalj időben, így akár több 10 ezer forinttal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a teljes élményhez!

Karácsonyra is remek ajándék lehet szeretteidnek, hiszen egy egész életre szóló élményt kapnak, sőt az első 72 órás akció keretében részt vehetsz egy nyereményjátékon, ahol 72+1 db ajándékcsomagot is kisorsolunk a jegyvásárlók között. NAGYON FONTOS, hogy EARLY BIRD szállásajánlataink KIZÁRÓLAG FESZTIVÁLJEGGYEL együtt csomagban foglalhatóak oldalunkon és kizárólag az első 72 órában!

Valószínűleg már senkinek nem jelent újdonságot, de fontosnak tartjuk megerősíteni, hogy foglalásotok minél nagyobb biztonsága érdekében idén is kizárólag a bankkártyás fizetési mód lesz elérhető, így az utalással sem kell bajlódnotok. Ehhez idén is az OTP Bank Zrt. biztonságos és általánosan elterjedt felületét használhatjátok, ahol a bankkártya számának (fontos: nem azonos a bankszámlaszámmal!) és CVC kódjának megadásával pár kattintással intézhető a kifizetés. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk figyelmeteket, hogy a foglalás előtt ellenőrizzétek, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően be van-e állítva, nehogy emiatt késsétek le a kiválasztott szálláshelyet.

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@balatonsoundszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket az hello@balatonsound.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,

Balatonsoundszallas.hu csapata

További hírek

Szálláshelyek Balatonföldváron!

Szálláshelyek Balatonföldváron!

Közeleg a nap, amikor átléphettek a mennyország kapuján és 5 napon keresztül bulizhattok kedvenc előadóitokkal, a Balaton partján. Ha szállást kerestek, a legjobb helyen jártok a www.balatonsoundszallas.hu oldalán! Sajnos, a Zamárdi szálláshelyeink már elfogytak, azonban, az eddig megszokott Zamárdi - Siófok buszjárat kibővült Balatonföldvárral, így szeretettel ajánljuk Nektek kedvező árú földvári csomagjainkat, akár 3 éjszakára is.

2017 április 04

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése